Kids Bus

     Kids Bus a pornit din nevoia a 2 parinti a 3 copii de a economisi timp, bani si griji, pierdute zilnic in traficul urban. Alegandu-ne pe noi castigati timp valoros zi de zi si reduceti considerabil stresul produs de orele pierdute in aglomeratie.
     Parintii au nevoie de un partener sigur, de incredere, care sa le ofere copiilor lor servicii de calitate in fiecare zi. Kids Bus este acest transportator de incredere, care va ofera acest serviciu de transport copii, cu orar zilnic prestabilit, catre si dinspre unitatile de invatamant, in conditii de siguranta si voie buna.
     Va ajutam sa dati o alta valoare diminetilor dumneavoastra. Copiii vor merge intr-un climat prietenos, care favorizeaza dezvoltarea unor noi relatii intre ei. Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor Dumneavoastra si sa devenim o resursa valoroasa pentru comunitate.

kids-bus-transport-scolar-info

Transport pentru copii

In siguranta si cu maxima incredere. Alaturi de noi, copilul tau va ajunge la timp si in siguranta la destinatie.

kids-bus-transport-copii-economisire-timp

Noi va dam timpul liber inapoi!

Alegand serviciul de transport copii, parintii au posibilitatea de a scapa de un stres in plus, cauzat de problema aparuta zilnic in ceea ce priveste transportul copiilor.

kids-bus-transport-prieteniiscolar

Noi prietenii

Alegand aceasta metoda de transport moderna pentru copilul dumneavostra, transformati drumul catre si dinspre scoala intr-o adevarata aventura pentru cei mici. Prilejul mult asteptat pentru a lega noi prietenii !

kids-bus-transport-scolar-siguranta

Siguranta

Flota noastra este verificata periodic, iar microbuzele sunt dotate cu climatizare, centuri de siguranta pentru fiecare pasager, monitorizare GPS si camere video. Astfel asiguram un grad ridicat de siguranta si confort pentru copilul dumneavostra.

INFO

  • Siguranta
  • Incredere
  • Confort
  • Timp
  • Fara griji

Doriti o cotatie de pret ?

Solicitati o cotatie de pret folosind formularul de contact si un consultant Kids Bus te va contacta in cel mai scurt timp posibil ㋡

TOP